To na pewno, w dodatku do czego innego widać nam auta służą.
Mi sie nie podobają okleiny na desce, czy pseudotuningowe nakładki na pedałach, bo to było smaczne w latach '90.
Z autem się nie całuję, za to ma być w pełnej sprawności i mam nim dojechać z dzieciakami i gratami bez przygód na 2 koniec kraju.
Dlatego taka "biała tapicerka" co piszesz, to by była pierwsza rzecz, której bym się na szybko pozbył, bo to się do muzeum nadaje, a nie do O1 normalnie używanej.
A te radyjko 2din....cóż...no nie za specjalne, jak mam być szczery.
Ale dobra, bo nie o tym temat jest.
Rozumiem że twoje z lupo "jak fabryka" ale po co miałbym kolejny raz foto z takim uchwytem wklejać?
Pokazałem poprostu kolejną alternatywę na normalny uchwyt za cene paczki fajek.
to nie okleiny , tylko oryginalna ramka , taka jak wystepowala w VRS, pedaly tez oryginalne
radio takie jak bylo w skodzie , oryginalne , i dzwiek z niego bije na glowe wszystkie inne fabryczne 1 DIN z tamtych lat
jesli chodzi o biala tapicerke , taka jest oryginalnie i tez z dwojka dzieci ta skoda na codzien jezdze ...... ale moze to kwestia wychowania , zeby chlewu w aucie nie robic
wrzuciłem fotki poglądowe,gdzie widze i jest w mojej kurce miejsce na uchwyt,liczylem na jakiś porady i wasze doświadczenia z tymi rozwiązaniami....lepszy ten pod radiem czy przy recznym?
jak z montażem? no i kufa,gdzie dostane dany produkt od reki?
Ja posiadam taki uchwyt na kubek, parę latek temu kupiłem na allegro. I jestem z niego bardzo zadowolony w niczym nie przeszkadza. 20180303_155956.jpg20180303_155819.jpg
Komentarz